- je určená pre priemyselnú výrobu údenín v malých prevádzkach mäsovej výroby, veľkokuchyniach a reštauračných zariadeniach
- umožňuje vykonať automatické tepelné opracovanie mäsových výrobkov ako červenanie, prehrievanie, sušenie, údenie, varenie a pečenie
- komora je vhodná pre údenie všetkých typov údenárskych výrobkov, ako sú párky, klobásy, špekačky, salámy, mäso, hydina, ryby či syry
- môže údiť všetky druhy výrobkov v prírodnom i umelom čreve, je vhodná pre tepelné opracovanie šunky a obdobných výrobkov vo formách alebo nepriepustných obaloch. Umožňuje pečenie sekanej a podobných výrobkov
- perfektná konštrukcia zabezpečuje dokonalú izoláciu, tuhosť a dlhú životnosť. Integrovanou súčasťou je vpichové čidlo snímajúce teplotu v jadre výrobku
- regulátor umožňuje opracovanie výrobkov podľa metódy "Delta-T", ktorá napomáha zlepšiť výťažnosť i kvalitu výrobkov a zároveň znižuje náklady na energiu
- vlhosť je snímaná psychometrickým čidlom. Vyhrievanie komory je elektrické
- cirlukáciu vzduchu vo vnútri komory zybezpečuje výkonný ventilátor s otáčkami 2850/1450 ot/min
- UKM Compact je vyrobená z nerez materiálu, spĺňajúcim požiadavky pre potravinársky priemysel, celozvarová konštrukcia umožňuje jej bezproblémový transport a inštaláciu
- mikroprocesorový riadiaci systém zabezpečuje automatický chod celého technologického procesu. štandardne sú komory vybavené regulátorom ADITEC MIC 2420 s pamäťou pre 99 programov. Program VisuNet umožňuje evidenciu, ukladanie a archiváciu dát a vzdialený prístup k ovládaniu komory z vášho počítača
- vyvíjač dymu je integrovaný do dverí komory. Dym vzniká tlením štiepkov za riadeného prístupu vzduchu. Celý proces vyvíjania dymu je riadený mikroprocesorom.